Vastgoedbeurs in Nederland en België 2019

Kies je beurs en ontvang gratis tickets

 

Banners_Blog_Gent

Posted in General Info | Comments Off

Vastgoedbeurs in Nederland en België

Kies je beurs en ontvang gratis tickets

 

MedlandSpain_Gent_Spanje Expobeurs

 

MedlandSpain_Second Home Brussels

 

 

 

 

 

 

 

Posted in Uncategorized | Comments Off

Second Home Beurs in Brussels en Utrecht

 

Registreer u nu online en bezoek de Second Home Beurs gratis.

 

Second Home Brussels Gratis Tickets

Second Home Utrecht Gratis Tickets

Posted in Uncategorized | Comments Off

Zorgeloos uw vakantiewoning verhuren, een goed idee!

 

cabecera

Vele eigenaren beschouwen het hebben van een vakantiehuis in Spanje als een droom. Het heerlijke klimaat, de prachtige natuur en de eindeloze lange stranden maken van uw woning in Spanje een ​​rijkelijk bezit.

De kosten van een tweede huis of een vastgoedbelegging verdwijnen niet nadat U naar huis bent gegaan. Ze stapelen zich op in dit huidige economische klimaat. Een extra inkomen uit de verhuur van uw accommodatie helpen U niet alleen uw inkomen te verhogen, maar door regelmatig gebruik en onderhoud blijft uw accommodatie in goede staat.

Door een partnerschap met onze verhuur collega España Casas voelt de verhuur van uw accommodatie niet als een tweede baan. Zij maximaliseren uw inkomen en zullen uw woning op een zo goed mogelijke wijze presenteren en houden U op de hoogte van de ontwikkelingen, zonder dat U er daadwerkelijk veel voor hoeft te doen. Kwaliteit en persoonlijke benadering zijn hier de belangrijke sleutelwoorden.

Kortom, zij behartigen uw belangen bij het verhuren en het beheren van uw vastgoed aan de Costa Blanca, Spanje.

Wel de lusten, niet de lasten!

España Casas kan voor U de werving van huurders via eigen en collega websites aanbieden en regelen dan ook de promotionele activiteiten rondom uw woning. Zij verzorgen voor U de afhandeling van de gehele reserveringsprocedure, van boeking tot afwikkeling van de betaling administratie.

Ook kunt U zelf, door bijvoorbeeld met een eigen website en advertenties uw woning gaan verhuren. Met behulp van een groot netwerk en ervaring kunt U dan tot een zo goed mogelijk huurrendement komen.

Hoe plaats ik mijn vakantiewoning op de websites?

U kunt eenvoudigweg contact opnemen via het onderstaande email adres. Natuurlijk kunt U hen ook bellen voor meer informatie of voor het maken van een afspraak. Zij zullen U op locatie ontmoeten, uiteraard geheel vrijblijvend.

Promotie

De España Casas Groep van websites scoren hoog in de zoekmachines en worden dagelijks door veel potentiële huurders bezocht. Zij zijn vindbaar in internationale landen als het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Nederland, Belgie, Frankrijk, Spanje, Noorwegen, Zweden, Denemarken, IJsland en Finland.

Marketing

Professionele Interactieve Virtual Reality 360° opnames van de accommodatie zullen worden gemaakt. Uw accommodatie zal worden ingevoerd in de database. Nadat  de ingevoerde gegevens, tekst en prijzen door U zijn gecontroleerd zal uw woning online worden gezet.

Juridische aspecten van de verhuur van Uw vakantiewoning

Er zijn echter een aantal factoren waar U als huiseigenaar rekening mee moet houden als U, uw vakantiehuis in Spanje wilt verhuren. Dit zijn over het algemeen fiscale zaken.

Deze materie wordt in Spanje geregeld door de algemene huurwet oftewel de “Ley de Arrendamientos Urbanos” Dat is niet een ingewikkelde wet maar voor iedere eigenaar van een Spaanse woning die dit verhuurt een “Must” om deze te kennen. Uw gestor kan U daarover informeren.

Meer informatie?

Wenst U meer informatie over de mogelijkheid om ook uw huis in Spanje door España Casas te laten verhuren? Neem dan vrijblijvend contact met ze op via info@espanacasas.com.

Zij bespreken graag samen met U of uw huis in aanmerking komt voor vakantieverhuur en wat dit U, als huiseigenaar, zou kunnen opleveren.

vakantie huizen Spanje

Posted in Costa Blanca | Tagged , | Comments Off

Spanje als eerste Europese post-pensioen bestemming

Abuelos-playa

Spanje als eerste Europese post-pensioen bestemming

Met pensioen gaan is een speciaal moment in ons leven waar we hard hebben moeten voor werken en steeds meer mensen willen er het beste uit halen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat gepensioneerden van verblijfplaats veranderen. Naast landen zoals Panama, is Spanje een van de topbestemmingen in Europa waar mensen hun pensioen willen doorbrengen. Maar waarom in Spanje zo in trek onder gepensioneerden? We vertellen er u graag alles over.

5 redenen waarom mensen Spanje kiezen voor hun post-pensioen

Er zijn talloze redenen waarom Europese gepensioneerden graag naar Spanje verhuizen en het is vanzelfsprekend dat iedereen zijn eigen persoonlijke redenen heeft. Maar er zijn o.a. ook economische, fiscale en gezondheidsredenen die de Europeanen zouden moeten kennen.

1-. Volledige Sociale Zekerheid

De Sociale Zekerheid die Spanje aan haar nationale en buitenlandse inwoners biedt is één van de voornaamste troeven van het land als populairste Europese post-pensioen bestemming. Dankzij de overeenkomst tussen de verschillende landen van de Europese Unie hebben alle Europese inwoners het recht om van de Sociale Zekerheid te genieten in de verschillende landen van de Europese Economische ruimte. En het Spaanse Sociale Zekerheidssysteem is een van de volledigste.

2-. Klimaat: ideaal voor de gezondheid

In dezelfde lijn is het belangrijk om te vermelden dat het Spaanse klimaat een van de beste is voor onze gezondheid, vooral voor personen die aan gewrichtspijn, depressies, enz. lijden. Het is een warm en zacht klimaat, wat een troef is voor zij die relax, zon en zee zoeken.

3menopausalsex 75 Couple Enjoying A Game Of Golf Abuelos%20y%20ejercicio

3-. Plaatsen om zich te ontspannen

Spanje is een van de beste landen qua dagindeling en aangename plaatsen zodat gepensioneerden zich kunnen ontspannen en van het leven kunnen genieten zonder te hoeven werken en zonder complicaties. De dagindeling en de gewoonte van de siësta zijn bijvoorbeeld heel aantrekkelijk voor de meeste toeristen. En voor gepensioneerden die in een land wonen waar geen zee of strand is, is de Mediterrane kust een de van de aantrekkelijkste plekken. Wat is er immers beter dan in de zon liggen of van een aangename strandwandeling genieten?

4-. Fiscale voordelen

Een andere belangrijke factor zijn de fiscale voordelen voor Europese gepensioneerden als ze naar Spanje verhuizen. In andere landen is de fiscaliteit heel hoog, maar in Spanje geldt het Verdrag ter voorkoming van de dubbele belasting. Dit wil zeggen dat zij die hun fiscale verblijfplaats in Spanje hebben, enkel hier belastingen moeten betalen.

Bovendien is het heel gemakkelijk om een Europees pensioen in Spanje te innen en het hiervoor nodige papierwerk is eenvoudig en niet duur.

5-. Eenvoudig om een woning te kopen

Last but not least, voor Europeanen is het helemaal niet moeilijk om naar Spanje te verhuizen. De diensten van de immobiliënkantoren in Spanje zijn uitstekend en in verschillende talen beschikbaar. U hoeft hen gewoon te vertellen waar u naar op zoek bent en de immobiliënkantoren zullen alles in het werk stellen om aan uw wensen te beantwoorden. Ze zullen u foto’s en beschrijvingen van de woningen sturen tot ze de ideale woning voor u in Spanje vinden. Als u dus naar Spanje wil verhuizen voor uw pensioen, kunt u uw droomwoning al hebben zodra u voet aan wal zet.

In Spanje wonen is zonder twijfel een van de dromen van de meeste Europeanen voor wie het land een ideale omgeving is om er van hun pensioen te genieten. Er zijn weinig landen die alle voordelen aanbieden die we in Spanje kunnen vinden.

Banner_Newsletter-NED

Posted in Uncategorized | Tagged , , , , , , | Comments Off

WONING ZOEKER

ZOEK

U vindt niet wat u zoekt?
Gebruik onze geavanceerde zoekmachine »