Het Medland Gebouw

panoramica interior de noche

In december 2013 beëindigde de werken aan het nieuwe hoofdkantoor van Medland Spanje. Het is een uniek gebouw vanwege zijn uitzonderlijke ligging, vlak naast een van de belangrijkste invalswegen naar Torrevieja, bestaande uit twee verdiepingen van kantoren en eigen parkeerplaats die ons de mogelijkheid geeft om comfortabel te werken en onze klanten in de beste condities te begroeten.
Het gebouw heeft grote ramen die de vier muren betrekken, met een accent op onze transparant imago wat ook de bedrijfsfilosofie is. De buitendesign, met levende kleuren, was ontworpen in lijn met onze logo, en wenst de nadruk te leggen naar de levendige aspecten van het leven in Spanje: Zonlicht, Vreugde en Optimisme.

IMG_1068De interieur design is een werk afgeleverd door onze ontwerper Francisco Pleguezuelos (Paco) en probeert een imago van ernst en professionaliteit te geven, maar altijd met onze transparante imago, dat benadrukt wordt door het gebruik van glas en gelakt hout als scheidingsmuren. Het vleugje kleur wordt gegeven door de verlichte glazen tafel, de rode lift en een van de design stoelen in de wachtzaal.

 

 

IMG_1094  IMG_1095  IMG_1073

 

IMG_1074  IMG_1095  IMG_1085

 

Posted in General Info | Tagged , , , , | Comments Off

Comments are closed.

WONING ZOEKER

ZOEK

U vindt niet wat u zoekt?
Gebruik onze geavanceerde zoekmachine »