Hypotheek voor aankoop woning in Spanje weer mogelijk

 
Spaanse Banken bieden weer een brede waaier aan hypotheekmogelijkheden en ontvangen klanten opnieuw met open armen als die op zoek zijn naar financieringsmogelijkheden voor de aankoop van een woning in Spanje.

Kredietverleners zijn onderling in flinke concurrentie bij hun pogingen om kopers van woningen in Spanje aan te trekken. Ze doen dit vooral met een voordelige opslag op de 12 maandelijkse Euribor (ook bekend als de Euribor-hypotheek).

Aan de Costa Blanca kunnen kopers van woningen in Spanje weer tot 70% van de waarde van een woning financieren. Bij financiële instituten als Bankinter, Deutsche Bank of Banco Sabadell worden opslagpercentage geboden die lager zijn dan 2,5%, hetgeen resulteert in een interestvoet van 3% gedurende het eerste jaar.

Deze nieuwe situatie vormt de sleutel tot de grote ontwikkelingen in gebieden als de Costa Blanca waar een duidelijke groei in de verkoop van woningen wordt waargenomen, vooral in Orihuela Costa en aangrenzende gebieden. Belangrijke onroerend goed makelaars, waaronder Medland Spanje, bieden niet alleen de beste selectie van woningen aan de Costa Blanca, maar adviseren en assisteren hun cliënteel op de best mogelijke manier bij het verkrijgen van een hypotheek.


De droom van een eigen huis in Spanje begint hier:

Ref4284_2
Gelijkvloers apartement met privétuin in La Zenia

  
Ref112162
Eerstelijns appartement met 2 slaapkamers aan het strand van La Mata, Torrevieja

Ref10637
Gelijkvloers appartement in Villamartin
   Ref49757
Geschakelde bungalow met privésolarium en zeezicht in Cabo Roig

 

Posted in Costa Blanca, Uncategorized, Zuidelijke Costa Blanca | Tagged , , , , , , | Comments Off

Comments are closed.

WONING ZOEKER

ZOEK

U vindt niet wat u zoekt?
Gebruik onze geavanceerde zoekmachine »