Zenia Boulevard

principal

Zenia Boulevard is het grootste winkelcentrum van de provincie Alicante en bevindt zich in de populaire urbanisatie waaraan het zijn naam te danken heeft: La Zenia. Een buitengewoon toeristisch aantrekkelijk gebied binnen Orihuela Costa aan de zuidelijke Costa Blanca. Haar schitterende stranden en excellente infrastructuur van diensten en wegen, gecombineerd met een buitengewoon aanbood van onroerend goed, maken van La Zenia een zeer geschikte plaats voor hen die een appartement aan de kust zoeken.

Zenia Boulevard heeft een oppervlakte van meer dan 160.000 m2, 150 winkels en restaurants en 5.000 gratis parkeerplaatsen. Het ontwerp dat een typisch mediterraan dorpje nabootst met straatjes, pleintjes en fonteinen, zorgt ervoor dat de bezoekers aan Zenia Boulevard zich kunnen vermaken terwijl men kan genieten van het aangename klimaat.

La-zenia-boulevard_tkresizer_tkLa-zenia-boulevard2_tk

 
In het midden van het winkelcentrum bevindt zich La Plaza Mayor met fantastisch zeezicht en een gigantisch LED-scherm waarop men kan genieten van de belangrijkste sportwedstrijden en interessante documentaires. Het is ook de plek waar elke dag gratis concerten en optredens plaatsvinden.

Onder de in het winkelcentrum verenigde bedrijven zijn de belangrijkste kledingwinkels te vinden waaronder Zara, Mango, H&M, C&A en Primark, maar ook meer exclusieve merken zoals Guess, Armani, Geox, Dolce & Gabanna. Alhoewel de kleding- en schoensector de meerderheid inneemt, biedt Zenia Boulevard een uitgebreid gamma aan andere producten zoals voeding, elektronica, sport, decoratie, gezondheid en schoonheid.

Vermaak vormt een belangrijk onderdeel van Zenia Boulevard en daarom beschikt het winkelcentrum, naast de gratis spektakels op haar Plaza Mayor, over een casino en een bowlingbaan, Bowling Pleno. Ook aan de kleintjes is gedacht met een groot speelpark, een ludotheek en andere attracties, waaronder een treintje dat door het winkelcentrum rijdt.

Een groot aanbod aan eetgelegenheden kan natuurlijk niet ontbreken. Tientallen restaurants en bars bieden zowel de mediterrane als internationale keuken.

Met haar ruime openigstijden gedurende 365 dagen per jaar is Zenia Boulevard veel meer dan zomaar een koopcentrum en dit wordt goed uitgedrukt met de slogan: “Zenia Boulevard, je vindt er alles wat je zoekt van Z tot A”.

Waar te vinden:
Web: www.zeniaboulevard.es
Adres: c/ Jade 2 – 03189 Orihuela Costa, Alicante
GPS: 37.929516, -0.735465
Tel.: 966 761 530

Posted in Costa Blanca, General Info, Zuidelijke Costa Blanca | Tagged , , | Comments Off

Comments are closed.

WONING ZOEKER

ZOEK

U vindt niet wat u zoekt?
Gebruik onze geavanceerde zoekmachine »