Deze website maakt gebruik van cookies van onszelf en derde partijen om uw surfervaring te verbeteren en analyses uit te voeren. Doorgaan met surfen houdt in dat u onze Cooky Policy accepteert.

Huis aan de Costa Blanca

MORE INFOMORE INFO
De Costa Blanca is één van de belangrijkste toeristische centra van het Middellandse Zeegebied en één van de meest populaire locaties voor buitenlanders die een huis in Spanje kopen om zich daar te vestigen.


De Costa Blanca is verdeeld in twee zones, noord en zuid. Afhankelijk van de gekozen zone kunnen de typen huizen variëren. De noordelijke Costa Blanca heeft een meer exclusief aanbod, terwijl in de zuidelijke Costa Blanca, omwille van een omvangrijke beschikbaarheid van grond, de prijzen van huizen goedkoper zijn. Binnen de ene zone of de andere, kan het aanbod van huizen ook variëren afhankelijk van de nabijheid van de zee. Direct aan het strand bestaat het aanbod hoofdzakelijk uit appartementen, terwijl in residentiële woonwijken verder landinwaarts, van 2 tot maximaal 10 km van de zee, vooral villa’s en geschakelde woningen het meest in trek is bij kopers van huizen aan de Costa Blanca.

Dat de Costa Blanca erg populair is als bestemming voor verblijf en toerisme is gemakkelijk te verklaren. Een kustlijn van 240 km, vol met witte zandstranden, idyllische baaien en spectaculaire kliffen, 2800 uur zon per jaar, een gemiddelde jaarlijkse temperatuur van 19Cº en een moderne infrastructuur.

Aan de noordelijke Costa Blanca met een meer bergachtig terrein, heeft men meer kliffen, baaien en de woonwijken genieten er van een prachtig uitzicht op zee. De bekendste stad in dit gebied is Benidorm, maar ook Altea, Villajoyosa, Calpe en Denia zijn bijzonder populair.

Aan de zuidelijke Costa Blanca vindt men vooral een landschap van vlaktes, gekenmerkt door tuinen met palmbomen en uitgestrekte witte zandstranden. De belangrijkste steden zijn Santa Pola, Guardamar, Torrevieja en Orihuela Costa.

WONING ZOEKER

ZOEK

U vindt niet wat u zoekt?
Gebruik onze geavanceerde zoekmachine »

NIEUWSBRIEF

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang de meest recente vastgoed aanbiedingen

Ja, ik heb het privacy beleid en de gegevensbescherming gelezen en ga hiermee akkoord.
SCHRIJF
IN
Ontvang je GRATIS Spanje gidsen

AANBEVOLEN HUIZEN AAN DE COSTA BLANCAONZE MEEST RECENTE HUIZEN IN SPANJE

FOCUS OP COSTA BLANCA

0

Ga naar FOCUS OP COSTA BLANCA »

(Lees alle berichten)