Deze website maakt gebruik van cookies van onszelf en derde partijen om uw surfervaring te verbeteren en analyses uit te voeren. Doorgaan met surfen houdt in dat u onze Cooky Policy accepteert.
Huizen in Benidorm (binnenstad)

Huizen in Benidorm (binnenstad)

MORE INFOMORE INFO
Benidorm wordt als de hoofdstad van de Costa Blanca beschouwd. Het is de absolute leider als vakantiebestemming, maar is ook een belangrijk centrum voor verblijfstoerisme in Spanje.


De skyline van Benidorm wordt gekenmerkt door hoge gebouwen, vandaar de bijnaam 'het New York van de Middellandse Zee'. Het heeft óón van de hoogste gebouwen in Spanje en het aanbod van appartementen is zeer gevarieerd in type en prijs.
Het uitgebreide aanbod aan vrijetijdsbesteding maakt van Benidorm een stad voor iedereen. Zowel voor wie het nachtleven opzoekt als voor wie de vakantie met familie wenst door te brengen of voor wie ontspanning en rust zoekt, biedt Benidorm eindeloze mogelijkheden.
Zowel voor de investeerder als voor wie hier op voor vakantie een huis in Spanje wil kopen, is Benidorm een veilige investering.

Dit zijn sommige van onze projectontwikkelingen in Benidorm:

WONING ZOEKER

ZOEK

U vindt niet wat u zoekt?
Gebruik onze geavanceerde zoekmachine »

NIEUWSBRIEF

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang de meest recente vastgoed aanbiedingen

Ja, ik heb het privacy beleid en de gegevensbescherming gelezen en ga hiermee akkoord.
SCHRIJF
IN
Ontvang je GRATIS Spanje gidsen

AANBEVOLEN HUIZEN IN BENIDORM CITYONZE MEEST RECENTE HUIZEN IN SPANJE

FOCUS OP NOORDELIJKE COSTA BLANCA