Deze website maakt gebruik van cookies van onszelf en derde partijen om uw surfervaring te verbeteren en analyses uit te voeren. Doorgaan met surfen houdt in dat u onze Cooky Policy accepteert.
Huizen in Busot-Aigües de Busot

Huizen in Busot-Aigües de Busot

MORE INFOMORE INFO


Busot en Aigües de Busot zijn typische voorbeelden van de aangename dorpen die zich op de berghellingen van de Costa Blanca bevinden.
Busot bevindt zich op een berghelding die de naam Cabeço d’Or draagt, te midden van een landschap met natuurlijke begroeiing en mediterrane landbouw. Een sterk toeristische trekpleister zijn de beroemde grotten van Canalobre en de nabijheid van de stranden van El Campello op slechts 10 km.
Aigües de Busot valt op door haar historische aanblik en door het aanbod van uitstekende residentiële zones aan haar bewoners waarin zich vooral eengezinswoningen bevinden, vaak op grote percelen en met privézwembad.
Busot en Aigües de Busot bieden een geweldig alternatief voor kopers van een woning in Spanje die wensen te genieten van het mooie klimaat en de mediterrane levensstijl op enige afstand van de eerstelijns drukte van het strand.

Bekijk ons aanbod van woningen in Busot-Aigües de Busot

WONING ZOEKER

ZOEK

U vindt niet wat u zoekt?
Gebruik onze geavanceerde zoekmachine »

NIEUWSBRIEF

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang de meest recente vastgoed aanbiedingen

Ja, ik heb het privacy beleid en de gegevensbescherming gelezen en ga hiermee akkoord.
SCHRIJF
IN
Ontvang je GRATIS Spanje gidsen

AANBEVOLEN HUIZEN IN BUSOT-AIGUES DE BUSOTONZE MEEST RECENTE HUIZEN IN SPANJE

FOCUS OP NOORDELIJKE COSTA BLANCA

0

Stranden van Benidorm

Thu, 07 Aug 2014 09:51:26

Typische toeristische hoofdstad van de Costa Blanca. De strategische ligging geeft het een microklimaat, met hogere temperaturen waardoor het mogelijk is om bijna het hele jaar door te zwemmen in de zee. De schone en uitgestrekte stranden van fijn goudkleurig zand behoren tot de beste ter wereld, vooral de stranden van Levante en Poniente die […]

0

Baai van Tio Ximo

Thu, 07 Aug 2014 09:50:50

De baaien die gelegen zijn in het natuurpark van de Serra Gelada, dat onlangs als natuurpark werd uitgeroepen, zijn helemaal anders dan de meeste bekende en populaire stranden van Benidorm. Het natuurlijke karakter wordt nog versterkt door de moeilijke toegang maar het prachtige uitzicht en een duik in het uitzonderlijk schone water zijn zeker een […]

0

Strand van de Almadrava

Thu, 07 Aug 2014 09:38:46

Het strand heeft de topografische naam behouden van de traditionele tonijnvisserij die hier in het verleden plaatsvond. Deze ambachtelijke visvangst bereikte zijn hoogtepunt in Benidorm en de vissers van deze stad waren niet alleen gekend in andere havens om hun vakmanschap, ze werden ook gezocht om aan anderen hun kennis over te brengen. De Almadrava […]