Deze website maakt gebruik van cookies van onszelf en derde partijen om uw surfervaring te verbeteren en analyses uit te voeren. Doorgaan met surfen houdt in dat u onze Cooky Policy accepteert.
Huis aan de zuidelijke Costa Blanca

Huis aan de zuidelijke Costa Blanca

MORE INFOMORE INFO
De zuidelijke Costa Blanca strekt zich uit van de stad Alicante tot Pilar de la Horadada. De duinen, palmbomen en lange stranden vormen een landschap dat in de afgelopen jaren duizenden Europeanen heeft aangetrokken die een huis in Spanje kopen om zich daar te vestigen.
Het aanbod huizen aan de zuidelijke Costa Blanca is gevarieerd vanwege de grote beschikbaarheid van grond en heeft een unieke verhouding prijs-kwaliteit. Net als in de andere gebieden, bestaat het aanbod direct aan het strand hoofdzakelijk uit appartementen van 2 of 3 slaapkamers, met grote terrassen om te genieten van het heerlijke mediterrane klimaat. In die zin, komt het grootste deel van het aanbod uit de steden van Santa Pola, Guardamar en Torrevieja.


Op 2 tot 15 km van de kust zijn er grote residentiële wijken die vooral rondom golfbanen zijn gegroeid. Orihuela Costa, dat ook een groot aanbod appartementen aan het strand heeft, is het gebied met de hoogste concentratie van golfbanen aan de Costa Blanca. In een enkele gemeente zijn er 5 golfbanen met 18 holes, een aantal ervan zelfs internationaal gerenomeerd,zoals Villamartin Golf Club, Las Ramblas Golf, Real Club de Golf Campoamor, Las Colinas Golf en Vistabella Golf. Allen bieden een breed aanbod aan huizen, waaronder vooral geschakelde woningen en villa’s .
De toeristische ontwikkeling van de Zuidelijke Costa Blanca heeft in de laatste jaren een spectaculaire groei gekend en daarom heeft men hier nu een moderne diensteninfrastructuur met ziekenhuizen, internationale scholen, grote winkelcentra en een aantal van de beste golfbanen van Spanje en Europa.

WONING ZOEKER

ZOEK

U vindt niet wat u zoekt?
Gebruik onze geavanceerde zoekmachine »

NIEUWSBRIEF

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang de meest recente vastgoed aanbiedingen

Ja, ik heb het privacy beleid en de gegevensbescherming gelezen en ga hiermee akkoord.
SCHRIJF
IN
Ontvang je GRATIS Spanje gidsen

AANBEVOLEN HUIZEN AAN DE ZUIDELIJKE COSTA BLANCAONZE MEEST RECENTE HUIZEN IN SPANJE

FOCUS OP ZUIDELIJKE COSTA BLANCA

0

Hypotheek voor aankoop woning in Spanje weer mogelijk

Mon, 16 Mar 2015 14:51:41

  Spaanse Banken bieden weer een brede waaier aan hypotheekmogelijkheden en ontvangen klanten opnieuw met open armen als die op zoek zijn naar financieringsmogelijkheden voor de aankoop van een woning in Spanje. Kredietverleners zijn onderling in flinke concurrentie bij hun pogingen om kopers van woningen in Spanje aan te trekken. Ze doen dit vooral met […]

0

Zenia Boulevard

Thu, 17 Jul 2014 13:15:49

Zenia Boulevard is het grootste winkelcentrum van de provincie Alicante en bevindt zich in de populaire urbanisatie waaraan het zijn naam te danken heeft: La Zenia. Een buitengewoon toeristisch aantrekkelijk gebied binnen Orihuela Costa aan de zuidelijke Costa Blanca. Haar schitterende stranden en excellente infrastructuur van diensten en wegen, gecombineerd met een buitengewoon aanbood van […]

0

Geweldige nieuwbouw huizen in Ciudad Quesada

Mon, 20 Jan 2014 12:41:26

NIEUWE ONTWIKKELING MET UITZICHT OVER DE LAGUNA DE LA MATA NATUURPARK EN NABIJ DE STRANDEN VAN GUARDAMAR. Prachtige nieuwbouwproject gelegen in een van de beste wijken van Ciudad Quesada. Gelegen naast het natuurpark van Las Lagunas de La Mata en Torrevieja en op slechts 5 minuten rijden van de prachtige stranden van Guardamar. Een gebied […]