Deze website maakt gebruik van cookies van onszelf en derde partijen om uw surfervaring te verbeteren en analyses uit te voeren. Doorgaan met surfen houdt in dat u onze Cooky Policy accepteert.

Huizen in Vega Baja binnenland

MORE INFOMORE INFO
Vega Baja binnenland, een tuinbouwgebied in het zuiden van de provincie Alicante aan de oevers van de Segura, omvat tientallen kleine dorpjes die op korte afstand van elkaar liggen. Hierdoor is een uitgestrekt stedelijk gebied ontstaan met een volledige diensteninfrastructuur en een uitgebreid aanbod aan vastgoed, vooral dan eengezinswoningen met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.
De belangrijkste bevolkingscentra van de Vega Baja binnenland zijn Orihuela, Almoradí en Callosa del Segura, binnen een straal van 15 km. Kleinere dorpjes zoals Daya Vieja, Heredades, Dolores, naast vele andere, worden door deze grotere bewoonde centra voorzien van alle diensten.
Vega Baja binnenland is de ideale plek voor mensen die willen integreren in de traditionele Mediterrane levensstijl, hun vrije tijd op het dorpsplein willen doorbrengen en genieten van het klimaat, van de mooie kerkjes en de gastvrijheid van de inwoners.

WONING ZOEKER

ZOEK

U vindt niet wat u zoekt?
Gebruik onze geavanceerde zoekmachine »

NIEUWSBRIEF

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang de meest recente vastgoed aanbiedingen

Ja, ik heb het privacy beleid en de gegevensbescherming gelezen en ga hiermee akkoord.
SCHRIJF
IN
Ontvang je GRATIS Spanje gidsen

AANBEVOLEN HUIZEN IN VEGA BAJA INLANDONZE MEEST RECENTE HUIZEN IN SPANJE

FOCUS OP ZUIDELIJKE COSTA BLANCA