Deze website maakt gebruik van cookies van onszelf en derde partijen om uw surfervaring te verbeteren en analyses uit te voeren. Doorgaan met surfen houdt in dat u onze Cooky Policy accepteert.

INSPECTIEBEZOEK

Kom zelf kijken

Als u overweegt om een huis in Spanje te kopen, of overweegt een huis te kopen in het buitenland maar nog niet heeft beslist waar, dan is een inspectiebezoek via Medland Spain misschien uw beste keuze.

Iedereen is anders, en er zijn verschillende manieren om een zone te bezoeken om de omgeving en de huizen die er worden aangeboden te leren kennen. Medland Spain past zich hierin aan; de prioriteiten van de klant zijn belangrijk voor ons. Onze jarenlange ervaring maakt het mogelijk u het meest efficiënte bezoek voor te stellen om het huis van uw dromen te vinden.

Medland Spain kan u helpen met inspectiebezoeken van één, twee of drie dagen, afhankelijk van de omvang van de zone die u wilt leren kennen en de tijd waarover u hiervoor beschikt. Ons team van persoonlijke adviseurs kunnen u adviseren over de beste duur van uw verblijf, gekeken in het licht van uw doelstellingen.
Vraag uw bezichtigingsreis hier:

Ja, ik heb het privacy beleid en de gegevensbescherming gelezen en ga hiermee akkoord.
AANVRAAG

Aarzel niet om na te vragen naar de mogelijkheid dat Medland een deel van uw reiskosten zou kunnen dekken.

Ons doel is om de aankoopprocedure gemakkelijk en aangenaam te maken. We komen u op tijd halen aan de luchthaven bij aankomst, we zullen u begeleiden op de rondleiding van de geselecteerde zones en huizen en de nodige rustpauzes inlassen om weer op kracht te komen. Indien nodig, zullen wij u ook begeleiden op uw bezoek aan advocaten of banken en we zullen u ook onze kantoren van Medland laten zien, zodat u voor zichzelf kan vaststellen hoe betrouwbaar ons project is en vaststellen dat u werkelijk in goede handen bent. We zorgen gewoonweg voor alles.

WONING ZOEKER

ZOEK

U vindt niet wat u zoekt?
Gebruik onze geavanceerde zoekmachine »

NIEUWSBRIEF

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang de meest recente vastgoed aanbiedingen

Ja, ik heb het privacy beleid en de gegevensbescherming gelezen en ga hiermee akkoord.
SCHRIJF
IN
Ontvang je GRATIS Spanje gidsen